Biografie


Claptunes bespeelt Clapton

Eric Clapton, één van de grootste gitaristen allertijden. Veelzijdig, roemrucht, grillig en onvoorspelbaar.
Maar altijd van grote klasse en songs die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan.

Claptunes brengt een tribute aan 'Mr.Slowhand', net zo veelzijdig als de man zelf. 

Een muziekreis door de klassiekers van John Mayall, Cream, Blind Faith, Derek & The Dominos en het solowerk van Eric Clapton.

 

Clapton-classics als Cocaine, White Room, Layla Sunshine Of Your Love, Forever Man en Wonderful Tonight komen uiteraard voorbij, maar evengoed zijn de live-uitvoeringen van de echte Claptonfans opgenomen in de afwisselende set. Claptunes bespeelt Clapton met dynamiek, groove, improvistaie en bovenal passie.
Dat doen de mannen van Claptunes al jaren. Af en toe een klein verhaal of anekdote maakt het optreden van Claptunes een echte beleving.

 

Initiatiefnemer van deze tribute is zanger/gitarist Stef Woestenenk.

Hij verzamelde een paar ervaren muziekvrienden om hem heen, met de energie van jonge honden die hun sporen hebben verdiend in bands als Moonyard, Veldman Brothers, Tony Spinner, White Heat en diverse tributes.  Sinds het eerste optreden straalt het speelplezier van het podium af en weet de band ieder publiek voor zich te winnen. 

Claptunes speelde op grote festivals als de Zwarte Cross, maar evengoed in gerenommeerde clubs als ĺ'Esprit Rotterdam, Roepaen Ottersum, The Shack Oude Meer... binnenkort bij jou in de buurt? Check de agenda op www.claptunes.nl of volg ons op de socials!
  Claptunes in het nieuws